понеделник, 14 ноември 2011 г.

Пилешки шишчета с мащерка


Продукти:

 800гр.-пилешко месо от бутче
 червена и зелена чушка
 1бр.- червен кромид лук

За маринатата:

200мл-пр.мляко
чер.пипер
червен пипер
мащерка
сол

 Месото се нарязва на хапки и се овкусява с продуктите за маринатата.



Престоява около 2 часа.Нанизва се на шишчета и се пече на скара или барбекю.


Никога не е излишно и едно яйчице за цвят...



Да ви е сладко!

3 коментара:

  1. Чуднички шишчета,Мира!
    Много ми харесват с месцето от бутчетата,по-сочни са!
    А яйчицето и аз намирам,че е съвсем на място!
    Имаш награди при мен,заповядай!

    Хубаво утре!
    Роси

    ОтговорИзтриване
  2. Обожавам шишчета, а пилешките най-много! Поздравления Мира, успех на блога :))))

    ОтговорИзтриване