Пилешки дробчета на сач
14.9.11
Продукти:
300гр.-пил.дробчета,
200гр-гъ би
3 стръка-пресен лук
100гр.-кашкавал
1-лимон
1с.л.-масло
ч ерен пипер
чубрица
щипка червен пипер
50мл.бира.
Важно е сача да се постави върху студен котлон .
В сача се слага 1с.л масло , малко олио и нарязаните гъби .След като се задушат и се изпари водата се прибавят почистените и измити дробчета , посоляват се.Като си променят цвета от всякъде се прибавя чер.пипер,червен пипер,чубриц ата и се заливат с бирата.Оставят се, докато се изпари течността . Добавя се пресен лук и се изцежда сокът на половин лимон.
Накрая се поръсват с настърган кашкавал.
300гр.-пил.дробчета,
200гр-гъ
3 стръка-пресен лук
100гр.-кашкавал
1-лимон
1с.л.-масло
ч
чубрица
щипка червен пипер
50мл.бира.
Важно е сача да се постави върху студен котлон .
В сача се слага 1с.л масло , малко олио и нарязаните гъби .След като се задушат и се изпари водата се прибавят почистените и измити дробчета , посоляват се.Като си променят цвета от всякъде се прибавя чер.пипер,червен пипер,чубриц
Накрая се поръсват с настърган кашкавал.
0 коментара